Clauses · FAR · Ethics and integrity
FAR 52.203-14 Display of Hotline Poster(s)
Does the regulation require it to flow down?
Yes
(d): 'in all subcontracts that exceed the threshold specified in FAR 3.1004(b)(1) on the date of subcontract award' ($7.5M today), except a sub (1) for a commercial product/service or (2) performed entirely outside the US.
- Form
- substance, including paragraph (d) itself
- Reaches
- all tiers
Checked against acquisition.gov on 2026-08-04 · edition NOV 2021 · base v0.9.3 Read the text ↗
What it makes you produce
2 items for your checklist, slowest first.
Something somebody else has to issue you
The same day if the issuer is one of your own suppliers, months if it is an assessor or an underwriter.
- FAR 52.203-14(b)(1)
The agency or Homeland Security fraud hotline poster the contract names, printed by the agency that issues it and displayed in common work areas and at the work sites in the United States
Owed unless you already run a business ethics and conduct awareness program with a reporting mechanism — (c) drops the agency poster then, and never the Homeland Security one
Something you write
Days to weeks, and nobody outside your company has to agree to it.
An electronic copy of the same poster on the company website, where one is already used to reach employees
FAR 52.203-14(b)(2)
When it is used
At the prime: contracts above $7.5M (or a lower agency-set amount) when the agency has a fraud poster or there are disaster assistance funds; except commercial and performance entirely outside the US — FAR 3.1004(b)(1). Flows down via (d) to subs above the same threshold, with the same two exceptions.
Read closely
(b)(3) is a fill-in table: the contracting officer writes in which posters apply and where to get them, so a subcontract that names none leaves an open question rather than a duty. The poster itself is written by the agency, not by you — the only authored piece here is the web page in (b)(2).
The 12 templates that name it, with the line
Source: acquisition.gov, FAR 52.203-14 + prescription 3.1004(b) (verified 2026-08-04)
This is research, not legal advice. It states what the regulation says about this clause and cites the paragraph behind it. It does not rule on your order, and it does not rule on whether a prime's markings are correct.